Innovation for Health - 14 February 2019
Global Investor Forum Contact
LinkedIn
Twitter
Facebook
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare

Jeugdarts

Job

Wij zijn op zoek naar Jeugdartsen voor diverse locaties (o.a. Goeree-Overflakkee en Rozenburg en Stad) in de regio Rotterdam-Rijnmond die tussen de 24-36 uur beschikbaar zijn.

Bij het CJG is plaats voor enthousiaste jeugdartsen, die evenveel van hun vak als van mensen houden. Die klaar willen staan voor de liefste én de lastigste kinderen. En die hun ouders willen helpen als ze onzeker zijn, 1000 en 1 vragen stellen en sommige van je adviezen misschien toch niet opvolgen.

Ben jij dit? En heb je in ieder geval een geldige BIG-registratie, het artsenexamen succesvol afgerond en ervaring in of affiniteit met de jeugdgezondheidszorg? Kom dan werken bij het CJG als jeugdarts!

Je werk is net zo divers als de jeugd zelf.
Tijdens de spreekuren onderzoek je op het consultatiebureau de groei, de lichamelijke- en psychosociale ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 4 jaar en je signaleert problemen bij de pedagogische vaardigheden van ouders en andere bedreigende factoren. Bij de leeftijdscategorie 4 tot 18 jaar ligt de nadruk van je werk op de sociaal-medische begeleiding van leerlingen in het basis-, voorgezet- en speciaal onderwijs. Het beoordelen van de situatie van kinderen en jongeren is zowel preventief als op indicatie.

Spilfunctie in multidisciplinair team.
Op de CJG-locatie vervul je een spilfunctie in een multidisciplinair team van jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten en (ortho)pedagogen. Je coördineert behandel- en begeleidingsplannen en adviseert collega’s over de uitvoering hiervan. In jouw rol als jeugdarts draag je daarnaast de verantwoordelijkheid voor (para)medische en GGZ-verwijzingen.
Je ontwikkelt en onderhoudt een breed relatienetwerk met (para)medici, de GGZ, het onderwijs en de (jeugd)hulpverlening en je benut kansen voor samenwerking. Tenslotte voer je het Rijksvaccinatieprogramma uit.

Profile

- Je gaat werken in een zeer uitdagend en dynamisch speelveld voor persoonlijke en professionele groei. Waar je jezelf niet thuis kunt laten. Waar veel wordt gevraagd van je talent in het bouwen aan vertrouwensrelaties met allerlei soorten mensen.
- Je toont interesse in kinderen, biedt een luisterend oor aan de ouders en bouwt een vertrouwensrelatie op met ouders, verzorgers, kinderen en jongeren.
- Je kunt je boodschap helder en vriendelijk overbrengen, draagvlak creëren voor jouw adviezen en ouders en kinderen motiveren om, bijvoorbeeld, gezond te leven.
- Je kunt ook luisteren naar wat niet wordt gezegd. Je herkent de vraag achter de vraag.
- Je werkt nauw samen met je collega’s, bent behulpzaam, attent en geïnteresseerd.
- Je deelt graag je kennis met je collega’s.
- Je hebt het artsenexamen succesvol afgelegd en hebt een geldige BIG-registratie en kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
- Je hebt affiniteit met de jeugdgezondheidszorg.
- Je beschikt over digitale vaardigheden en staat open voor technologische ontwikkelingen, zoals e-consult.
- Je houdt van aanpakken en vindt het leuk om veel mensen met verschillende achtergronden op een dag te zien.
- Je toont je een ware ambassadeur van het CJG en draagt daarmee bij aan een positief imago.

Benefits

- Een inspirerende en veelzijdige baan in het hart van de preventieve jeugdgezondheidzorg.
- Een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheid, de veiligheid en gelijke kansen voor elk kind en de zelfredzaamheid van hun ouders of opvoeders in de opvoeding van hun kinderen.
- Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van CJG Rijnmond en samen met je collega’s en een netwerk van professionals de preventieve zorg op een hoger plan krijgen.
- Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een uitdagende werkomgeving en een breed werkveld.
- Samenwerken in hechte teams en een netwerk van betrokken specialisten.
- Volop ontwikkelingskansen en scholing, waaronder de Introductiecursus Jeugdgezondheidszorg 0-18, als je deze nog niet hebt gevolgd.
- De CAO CJG Rijnmond kent onder andere een vaste eindejaarsuitkering en uitstekende parttime werkmogelijkheden. Deze functie is ingeschaald in schaal H van de CAO CJG Rijnmond..

Contact

Ben jij onze nieuwe jeugdarts? Jouw motivatie en cv zien wij graag tegemoet via onderstaande link 'solliciteer' (een videoboodschap is nog leuker!). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Jannessen, 06 – 35 12 49 39 (ook via WhatsApp). Zij kan je ook in contact brengen met een van onze professionals om eens nader kennis te maken of een dagje mee te lopen op een locatie.

Location

Rotterdam-Rijnmond

Company

CJG Rijnmond

Publication date

05.02.2019

Publication end date

06.04.2019

Vacature delen via:
Online registration closed!

It is not possible anymore to register online, but don't you worry! You can still register at the on-site registration desk on 14 February in WTC Rotterdam! An on-site conference ticket costs € 385 excl. 21% VAT, after 13:15 hours € 195 excl. 21% VAT. You can pay by debit card of credit card.

Download on-site registration form

Join the VIP CEO-Investor dinner!
Watch the new I4H teaser!

The teaser of Innovation for Health 2019 is online now, including highlights of keynote speakers, sessions and themes.
Watch the new teaser film of Innovation for Health to get an impression of what you can expect.

Like what you see? We hope to welcome you on 14 February!
Watch the teaser

Teaser Innovation for Health 2019
Schedule 1-on-1 meetings now

Innovation for Health offers participants the possibility to schedule one-on-one meetings with investors, experts, TTO's and patient organisations. These meetings can be schedule via the brand new I4H2019 app, available for Android and iOS. Make sure to schedule your meetings on time and get most out of you visit to Innovation for Health!
Download the app

Join the Design Expo!
Sponsors & Partners
Main partner
Health~Holland
Host sponsor
Erasmus MC
Host sponsor
Gemeente Rotterdam
Host sponsor
Life Sciences & Health 010
Platinum sponsor
MSD
Platinum sponsor
Janssen Diagnostics - Janssen
Gold sponsor
Medical Delta
Silver sponsor
NLC The Healthtec Venture Builder
Sponsor
Kempen
Award sponsor
AXON Lawyers
Award sponsor
Genmab
Partner
Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen
Partner
Global Investor Forum
© 2019 Innovation for Health
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences.