Innovation for Health - 13 February 2020
Contact Investor Forum I4H Bootcamp
LinkedIn
Twitter
Facebook
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare

Manager Community & Communicatie

Job

In de rol van community manager bouw je mee aan de doelstellingen van Pivot Park te Oss (Noord-Brabant) om één van Europa’s meest attractieve scienceparken te zijn op het gebied van (bio)farmaceutische innovatie. We zijn een succesvolle, groeiende campus en hebben een hechte community.
De Pivot Park organisatie is de spil binnen dit gezond groeiend, hoogwaardig netwerk van bedrijven en kennisinstituten.
Je draagt er mede zorg voor dat de ondernemers op het park de kans krijgen hun groei te versnellen. De focus ligt op communicatie-activiteiten gerelateerd aan innovatieve geneesmiddelen-ontwikkeling en ondernemerschap.

Taken, verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een community die meerwaarde creëert voor de leden/huurders van het park. Je creëert interne en externe zichtbaarheid o.b.v. de positionering van het Pivot Park.
Je versterkt de band met de community-leden, met onze stakeholders en tussen de community leden onderling. De community leden zijn de bedrijven die zich reeds op het Pivot Park hebben gevestigd:
• Je bedenkt, organiseert en realiseert events en activiteiten in samenspraak met business development en marketing, mede op basis van de behoefte vanuit de community. Je plant voldoende ver vooruit d.m.v. het opstellen van een jaarkalender en zorgt voor jaarlijkse vernieuwing en verbetering. (social events, scientific events, events i.h.k.v. entrepreneurship)
• Je organiseert externe events in relatie tot de bevordering van naamsbekendheid, arbeidsmarktcommunicatie, stakeholdermanagement en business development.
• Je bent actief op onze belangrijkste sociale kanalen Twitter, LinkedIn en via interne kanalen en media.
• Je creëert nieuws omtrent nieuwe huurders, heugelijke feiten etc.
• Je bent er ook om in mindere tijden; als crisiscommunicatie de CEO bij te staan.

Daarnaast verricht je als communicatiemanager allerlei redactionele, (ad-hoc) uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden. Je taken bestaan onder meer uit:
• Het schrijven en redigeren voor uiteenlopende doeleinden.
• Creëren van content voor pers en community.
• Het faciliteren van de online discussie en samenwerking.
• Bijdragen aan het mediabeleid door mediamonitoring, genereren van nieuws, te woord staan van pers en media.
• Bijhouden van de pers mailbox.
• Eerste aanspreekpunt voor perscontacten

Profile

Je bent een denker én een doener. Je hebt het vermogen om afwisselend met strategische en operationele werkzaamheden bezig te zijn en daartussen gemakkelijk te wisselen;
Je werkt gestructureerd en houdt de doelstelling van je werk en de activiteiten in de gaten.
Je legt gemakkelijk contact. Je hebt:
• Ten minste HBO denk- en werkniveau op het gebied van communicatie;
• Ervaring met uitdragen van de missie, visie en strategie van een organisatie;
• Ervaring met het bouwen van een succesvolle community;
• Ervaring met projectmatig werken;
• Ervaring met beheer van een website en sociale media
• Inhoudelijke kennis op het vlak van biologie, chemie, Life Science &Health en ervaring met het farmaceutisch ontwikkelproces is een pré.
Er wordt waarde gehecht aan een continue ontwikkelproces van de medewerker d.m.v. het principe an ‘Life Long Learning’.

Company profile

Als je werkt op het Pivot Park maak je onderdeel uit van een actieve en innovatieve farma R&D Community die tevens een hub is binnen een breder internationaal netwerk. Door bij te dragen aan deze doelen, draag je bij aan een gezondere maatschappij. De site-organisatie van het Pivot Park bestaat uit ca. 15 medewerkers en vormt gezamenlijk een hecht team voor het beheer en exploitatie van het park.

Pivot Park is in februari 2012 opgericht. De omstandigheden waaronder het park is gerealiseerd zijn zeer bijzonder: een deel van de hoogwaardige infrastructuur en faciliteiten van MSD kwam in 2012 beschikbaar. De meeste scienceparken bouwen gaandeweg een steeds completere en betere gedeelde infrastructuur. In Oss was dit er allemaal al. Het park en de eerste groep startende ondernemers hadden daardoor een vliegende start. Dit heeft geresulteerd in diverse succesverhalen vanuit de community, zoals de miljardendeal van Acerta Pharma, de opening van het Europese hoofdkantoor van Aduro Biotech op het Pivot Park, de enorme groei van Bioconnection en Ardena alsmede diverse bedrijven die inmiddels hun compounds in phase 1 Clinical Development hebben.

Pivot Park is onderdeel van het LSH Ecosysteem in de regio Oss/Nijmegen/Boxmeer waar ook MSD, MSD Animal Health, Aspen, Synthon, Mercachem en Movianto toe behoren. In het park kunnen startende en bestaande ondernemers (huurders) toegang krijgen tot unieke faciliteiten. Het park is een ecosysteem waar onder andere gebouwen met verschillende laboratoriumruimten en state-of-the-art onderzoeksapparatuur, zoals chemische, biologische en analytische laboratoria aangeboden worden.
Er is een ultra high-through screening faciliteit, een open access lab en diverse andere shared equipment.
Pivot Park biedt bedrijven een hoogwaardige farmaceutische R&D infrastructuur die de kans geeft om de onderneming sneller te laten groeien op het vlak van geneesmiddelenontwikkeling.

Contact

Pivot Park
Brigitte Drees, directeur
brigitte.drees@pivotpark.com

Location

Oss

Company

Pivot Park

Publication date

17.07.2019

Publication end date

15.09.2019

Vacature delen via:
Register for I4H2020

After six succesful editions, the seventh edition of Innovation for Health will be organised on 13 February 2020 in De Doelen ICC in Rotterdam. Each year over 800 business & science leaders come together at I4H to get updated about the latest trends and innovations and to meet the key players from the sector. 

Will you join Innovation for Health? Register now!

NEW: I4H Bootcamp

Are you highly motivated, driven to build your competences and to bring your innovation for healthcare forward?
Then seize the opportunity and take part in the I4H Bootcamp on 12 & 13 February 2020! Improve your venture skills and increase your insights in entrepreneurship and innovation.
More information

Contribute to I4H2020

Do you want to capture the attention of our 800+ high-level attendees in key positions? Contribute to the 7th edition of Innovation for Health on 13 February 2020 and benefit from the diverse sponsorship, exhibition and speaking opportunities that this conference has to offer you! Contact us for all opportunities

Sponsors & Partners 2020
Host sponsor
Erasmus MC
Host sponsor
Gemeente Rotterdam
Host sponsor
Life Sciences & Health 010
Platinum sponsor
Gold sponsor
Silver sponsor
Award sponsor
AXON Lawyers
Media sponsor
Powered by
Hyphen Projects
© 2019 Innovation for Health
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences.