Innovation for Health - 14 February 2019
Global Investor Forum Contact
LinkedIn
Twitter
Facebook
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare

Senior Chemisch Analist

Job

Binnen de QHSE-afdeling zorgt het laboratorium van Beaphar voor de kwaliteitsbewaking van grondstoffen en producten van Beaphar.

Voor ons laboratorium zijn wij op zoek naar een:


Senior Chemisch Analist

(40 uur per week - Raalte)


Functieomschrijving Senior Chemisch Analist
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Daarnaast voer je analyses uit ten behoeve van de validatie van analysemethoden, validatie van productieprocessen en uitvoering van stabiliteitstudies. Ook het uitvoeren van trendanalyses, schrijven van rapporten en uitvoeren van out-of-specification onderzoeken behoren tot jouw takenpakket! Verder heeft de Senior Analist een coördinerende rol binnen ons laboratorium en vervang je de Laboratory Supervisor bij diens afwezigheid. Kortom: een heel veelzijdige functie!

Je gebruikt analysetechnieken als gaschromatografie (GC-FID/GC-MS), vloeistofchromatografie (HPLC en UPLC), spectrofotometrie (UV/VIS en IR) en diverse nat-chemische technieken. Je werkt uiteraard volgens voorschriften en protocollen die voortvloeien uit GMP richtlijnen. Onderhoud en kalibratie van apparatuur behoort ook tot de werkzaamheden.

Profile

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze chemisch analist met een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring. Een goede theoretische kennis van de genoemde analysetechnieken, in het bijzonder de chromatografische, is een voorwaarde. Ervaring op een farmaceutisch laboratorium is uiteraard een pre, maar het zwaartepunt ligt op de analytisch chemische component. Dat je in deze functie nauwkeurig en kritisch bent ligt voor de hand. Daarnaast ben je in staat om onder druk goed te blijven presteren, heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je een flexibele instelling.

Benefits

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris.

Company profile

Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder ons team van 400 medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld.

Contact

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Berry Jonker (Laboratory Supervisor) op telefoonnummer 0572 – 348 954.

Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je graag naar onze website www.beaphar.com.

Solliciteren op de vacature Senior Chemisch Analist
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 22 oktober a.s. een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Rosemarie Haarman (Personeelsfunctionaris), via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteer button.

Indien wij voor 22 oktober a.s. een goede kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature voortijdig sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Senior Chemisch Analist Raalte, Vacature Farmaceutisch Laboratorium Overijssel, Chemische Analyse, Analist Laboratorium, QC Technician

0

Location

Raalte

Company

Beaphar B.V.

Publication date

03.10.2018

Publication end date

02.12.2018

Vacature delen via:
Calling entrepreneurs for pitches!

Are you looking to raise capital or to find partners to co-develop your healthcare solution? Do you want more exposure for your company and your products amongst decision makers in health & Life Sciences? We have room for 10 start-ups and 6 scale-up companies to pitch their healthcare innovation to key players in Health & Life Sciences.
More information

Calling entrepreneurs for pitches!
Contribute as sponsor, speaker or exhibitor!

Do you want to capture the attention of our 800+ high-level attendees in key positions? Then join the sixth edition of Innovation for Health and benefit from the diverse sponsorship & exhibition opportunities that this conference has to offer you. Have a look at our participation brochure or contact us to discuss the possibilities.
Download participation brochure

Contribute as sponsor, speaker or exhibitor!
We are looking for designers!

Did you develop an innovative product or concept for a current complex problem within healthcare? Register for the Design Expo and showcase your innovation on the exhibition.

Participation is free of charge, deadline for application:
5 December 2018.  More information

Join the Design Expo!
Sponsors & Partners
Main partner
Health~Holland
Host sponsor
Erasmus MC
Host sponsor
Gemeente Rotterdam
Host sponsor
Life Sciences & Health 010
Platinum sponsor
Janssen Diagnostics - Janssen
Gold sponsor
Medical Delta
Silver sponsor
NLC The Healthtec Venture Builder
Sponsor
Kempen
Partner
Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen
Partner
Global Investor Forum
Your logo?
Become a sponsor of Innovation for Health 2019!
© 2018 Innovation for Health