Innovation for Health - 13 February 2020
Contact Investor Forum I4H Bootcamp
LinkedIn
Twitter
Facebook
Innovation for Health - Shaping the future of healthcare

Startersfunctie Clinical Trial Assistant (CTA)/Clinical Research Associate (CRA)

Job

Heb jij net een paramedische opleiding aan het HBO of WO afgerond of ben jij deze aan het afronden en ben jij helemaal klaar om de ‘grote mensen wereld’ in te stappen om professioneel aan de slag te gaan? En ligt jouw interesse ook bij het geneesmiddelenonderzoek? Dan is dit nu je kans om te beginnen als Clinical Trial Assistant (CTA) of als junior Clinical Research Associate (CRA).

JOUW FUNCTIE ALS CTA:
Als CTA ben je verantwoordelijk voor de project ondersteunende taken van het klinisch onderzoek. Jij rapporteert aan de CRA Manager of Clinical Project Manager en werkt ook nauw samen met hen. Je dagelijkse werkzaamheden als CTA zullen bestaan uit diverse secretariële, administratieve en logistieke taken volgens de Standard Operating Procedures (SOP’s), Good Clinical Practice (GCP)-richtlijnen en -tijdslimieten. Je ondersteunt de CRA’s, verwerkt en archiveert studie gerelateerde documenten en Case Report Forms (CRF’s). Als CTA ben je ook actief binnen het klinisch onderzoek van de sponsor en organiseer je ook trainingen voor de onderzoekers en andere medische klanten.

WAT GA JE DOEN ALS CRA?
Een CRA begeleidt het geneesmiddelenonderzoek; jij als CRA selecteert en initieert onderzoekslocaties voor klinische studies. Daarbij ondersteun en rapporteer je aan de arts-onderzoeker bij de uitvoering van het klinisch onderzoek. Als CRA rapporteer je aan de Lead CRA of aan de Clinical Project Manager waarmee je nauw samenwerkt. Ook heb je zowel telefonisch als per mail contact met de mensen van de onderzoekslocaties (sites).
Als CRA heb je een heel afwisselende baan. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van de sites waar je aan de hand van patiëntendossiers de onderzoeksgegevens controleert en de administratie bijhoudt met de geleverde resultaten. Ook zorg je ervoor dat de onderzoekers voldoen aan de nodige trainingen die er vereist zijn voor de lopende studies.

AMBITIEUS?
Je kunt je volop ontwikkelen binnen je functie. Graag kijken wij met jou waar de mogelijkheden liggen op langere termijn.


LET OP, functies staan nog niet open. De vacatures hebben wij nog niet concreet binnen. Wij krijgen regelmatig nieuwe vactures binnen en proberen hier op voorhand op te anticiperen. Vanaf het moment dat wij deze wel binnen hebben kunnen wij jou dan ook direct voorstellen bij de opdrachtgever.

Profile

 • Afgeronde paramedische opleiding, minimaal HBO
 • Interesse in geneesmiddelenonderzoek
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beheersing van ICH-GCP is een pré

 • Zeer secuur
 • Oplossingsgericht
 • Organisatorisch/planner
 • Hands-on mentaliteit
 • Communicatief vaardig
 • Assertief
 • Administratief sterk
 • Rijbewijs B

Benefits

 • Goed salaris (conform markt en functieniveau)
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Collectiviteitskorting op ziektekosten
 • Pensioenopbouw

Company profile

We zorgen dat onze professionals daar werken waar ze het beste tot hun recht komen, zowel intern als extern. PSR doet dit vanuit de overtuiging dat iedereen zoveel meer is dan zijn of haar CV. Kun je jezelf zijn en je werk doen op de manier die het beste bij je past? Dat kan, mits je jezelf goed kent – en wij jou.

Contact

Kan jij jezelf hierin vinden en denk je, dit is nu echt een functie voor mij. Solliciteer dan direct door je CV te mailen naar ecruitment@psr-group.com">mariam.alsaleem@psr-group.com. Nog vragen over de vacature en of functie? Neem contact op met Mariam via 06-18417722

Location

Hoofddorp

Company

PSR Group

Publication date

16.05.2019

Publication end date

15.07.2019

Vacature delen via:
Register for I4H2020

After six succesful editions, the seventh edition of Innovation for Health will be organised on 13 February 2020 in De Doelen ICC in Rotterdam. This new location is located next to Rotterdam Central Station.

Benefit now from the attractive Summer Deal until 1st of August 2019!  Register now

NEW: I4H Bootcamp

Are you highly motivated, driven to build your competences and to bring your innovation for healthcare forward?
Then seize the opportunity and take part in the I4H Bootcamp on 12 & 13 February 2020! Improve your venture skills and increase your insights in entrepreneurship and innovation.
More information

Contribute to I4H2020

Do you want to capture the attention of our 800+ high-level attendees in key positions? Contribute to the 7th edition of Innovation for Health on 13 February 2020 and benefit from the diverse sponsorship, exhibition and speaking opportunities that this conference has to offer you! Contact us for all opportunities

Sponsors & Partners 2020
Host sponsor
Erasmus MC
Host sponsor
Gemeente Rotterdam
Host sponsor
Life Sciences & Health 010
Gold sponsor
Award sponsor
AXON Lawyers
You?
Become a Sponsor!
Powered by
Hyphen Projects
© 2019 Innovation for Health
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences.